seo

Har din virksomhed en striks CSR politik, når det kommer til grønne initiativer – eller er det aldrig noget du har gjort dig i? Så er det måske værd at overveje. For selvom du måske ikke selv går op i det, er det meget muligt at dine kunder gør. Danskerne er generelt blevet meget mere miljøbevidste de senere år. Derfor giver vi dig her overblikket over, hvordan du kan bakke om om grønne initiativer.

Gør din hjemmeside CO2 neutral

Ingenco2.dk er et initiativ der er målrettet specifikt mod hjemmesider. For et årligt kontingent er du med til at støtte projekter i den grønne sags tjeneste. Når du tilmelder dig får du ingenco2.dks badge, som du kan sætte på din hjemmeside, hvilket højest sandsynligt vil være vellidt blandt dine kunder.

Gør din Facebookside CO2 neutral

Hvis du driver en virksomhed, har du formentlig også en Facebook profil. Denne kan du gøre CO2 neutral gennem foretagendet Vitapus. Vitapus investerer i bæredygtige projekter. Det betyder at du slipper for at gøre det selv, blot ved at tilmelde dig deres service. Initiativet koster fra 1.200 kr. om året, alt efter hvor mange følgere din Facebookside har.

Gør din pakkeforsendelse CO2 neutral

Har du en webshop som sælger fysiske produkter? hvis svaret er ja, er du formentlig med til at udlede en masse CO2 i form af pakkeforsendelser. I den anledning har du mulighed for at gøre alle dine forsendelser CO2 neutrale. Det er ligeledes Vitapus som står bag denne service. CO2 neutral pakkeforsendelse koster fra 750 kr. om året.

Det gode ved de tre ovenstående initiativer er, at når du tilmelder dig et af dem, får du til gengæld et link fra den respektive udbyders side, hvilket styrker din hjemmesides søgemaskineoptimering og dermed hele din online markedsføring. Det er i den grad værd at tage med, hvis du sælger produkter eller får leads via din hjemmeside.

 

 

Søg
Facebook
Google+