Mur_végétal_intérieur

Vi er i en tid hvor vi skal være mere opmærksomme på at beskytte vores miljø, både for vores egen skyld men også for de kommende generationer. Det er ikke kun forbrugere der kan gøre en forskel men også i høj grad virksomheder, da der tit bliver brugt store mængder af naturens ressourcer såsom papir. De fleste virksomheder bruger også store mængder af strøm der skader miljøet, men det er de små virksomheder såvel som de store der kan gøre en forskel.

Kasse løsningen der beskytter vores miljø

Der er gode muligheder for at få en miljøvenlig kasseløsning, du kan på kassesystempriser blive klogere på kasseløsninger. En miljøvenlig kasseløsning vil have et lavere forbrug af strøm men dog ikke have en nedsat effektivitet af denne grund. Den strømbesparende kasseløsning vil i højere grad også spare din virksomhed for skyhøje elregninger. Men det er ikke kun kasse løsningens strømforbrug der alene gør en forskel, man kan med god samvittighed skifte fra normal papir til genbrugspapir når man udskriver kvitteringer og købe genbrugs tape til kasseapparatet, dette er også billigere for dig at købe.

Kopi

Din kopimaskine kan blive mere miljøvenlig ved blot nogle mindre ændringer. En af disse små ændringer kan være at printe på genbrugs papir fremfor at bruge nyt papir hver gang der printes. Derudover kan man printe duplex, hvilke betyder at man printer på begge sider af papiret, det kan hurtigt halvere dit papirforbrug. Alle disse små ændringer hjælper alle på miljøet, men vil man tage et størrer skridt kan man skifte sin printer ud med en miljøvenlig printer der bruger mindre strøm og har en stand by indstilling så den ikke bruger strøm når den ikke er i brug.

Varmekilde

Et kontor skal helst være varmt men samtidig skal der luftes ud således at man får lidt frisk luft, så man kan få ilt til hjernen. Derfor kan det blive koldt på kontoret om vinteren, når der skal luftes ud. Men i stedet for at skrue op for alle radiatorer kan man få en alternativ og mere miljøvenlig varmekilde, eventuelt en varmepumpe eller solceller.

Rengøring

Det er ikke alle virksomheder der selv står for deres rengøring, flere virksomheder har ansat et rengøringsfirma til at varetage denne opgave. Dette betyder ikke at du ikke kan være med til at bestemme hvilke rengøringsmidler der bliver brugt. Man kan tit forlange fra rengøringsfirmaet at der bliver brugt miljøvenlige produkter til rengøringen, vil rengøringsfirmaet ikke dette, kan man altid skifte firmaet ud med et andet.

For vores og miljøets skyld, tænk dig om når du er på kontoret. Der er altid forbedringer at lave.

 

Søg
Facebook
Google+