Der findes mange former for grøn energi, solenergi, vindenergi, opvarmning, osv. Den mest brugte af privat personer er solenergi, solenergi bliver typisk brugt gennem solcelleanlæg og solfangeranlæg. Forskellen på de to er af solcelleanlægget producere strøm og solfangeranlægget producere varme til huset.

Det kan være en stor investering at investere i grøn energi, et solcelle- eller solfangeranlæg koster typisk omkring 100000 kr. og er derfor noget man som privat person skal låne penge for at få eller være god til at opspare. Der er flere måder du kan låne pengene, den første er ved at gå ned i banken og optage et forbrugslån, det gode ved forbrugslån er at du ikke behøver redegøre for hvad det skal bruges til. til gengæld kræver det at din bank har en sikkerhed i at du kan betale pengene tilbage, det kan enten være i form af aktiver som du har eller hvis du er lønmodtager og der månedlig går et beløb ind på din konto.

Optage quicklån

Hvis du ikke har mulighed for at låne penge i banken, så skal du ikke opgive din drøm om at få grøn energi. Med et Quicklån skal du ikke stille sikkerhed i lånet, dvs at du kan låne penge uden at skulle vise at du har en stabil indkomst nogle aktiver eller andet. Du kan meget let få penge på din konto, de tager nemlig kun et par minutter efter du har optaget lånet hos din quicklånsudbyder til at pengene er på kontoen.

Søg
Facebook
Google+