Grøn bil. Miljøvenlig bil. Mikonomi.dk

Vi er blevet mere og mere miljøbevidste, og bliver dagligt mindet om hvor meget miljøet konstant ændrer sig. Polerne smelter, vejret bliver vildere og temperaturerne bliver mere ekstreme. Men hvad kan man som bilejer gøre for at mindske ens CO2 udledning? Du får her 4 gode råd til hvordan:

 1. Maks. 3 år
  Vil du køre grønt, så sørg for at køre i en ny bil. Nyere biler er opdateret i forhold til diverse lovkrav og lignende, som gør sig gældende for biler. Din bil forurener på denne måde også mindre, fordi alle delene på den er nye.
 2. Flytter du luft?
  Transporterer du hver dag varer eller lignende rundt i din bil – uanset om du kører som privat eller via dit erhverv, så kan du højest sandsynligt gøre din kørsel grønnere. Sørg for at pakke din bil korrekt, så du har så lidt luft med som muligt.
 3. Køb hybrid
  Er du lidt skeptisk over for en ny bil, som er fuldstændig elektrisk, så køb en hybrid bil. En hybrid bil kører på en mellemting af benzin og strøm. Den fungerer således ved at den lader bilens batteri op, som den så bruger en gang og i mellem.
 4. Småt, men godt
  Ved at købe en lille bil, får du naturligvis også en lettere bil, som som oftest også er mere miljøvenlig. De små bybiler egner sig, som ordet indikerer, primært til bykørsel. Men de er, i forhold til store biler, også mere miljørigtige, at køre rundt i inde i byerne.

Sådan sparer du penge på den miljørigtige bil

Selvom du måske på nuværende tidspunkt har købt eller overvejer at købe en miljøvenlig bil, så skal du være opmærksom på, at du desværre stadig skal betale en høj registreringsafgift. Faktisk er denne ifølge FDM højere end på “almindelige biler”.
Det kan derfor være en god ide, at finde en god bilforsikring her, f.eks. på Mikonomi.

Når du har fundet ud af hvordan du vil gøre din bil grøn, så husk også at forsikre den ordentligt. På den måde går de penge, som du har investeret i din bil, ikke til spilde, hvis du skulle komme ud for et uheld. Mikonomi kan hjælpe dig med at finde en god bilforsikring her i dette tilfælde. Så klik dig ind på siden, spar penge og vær grøn med din bil!

Søg
Facebook
Google+