At tænke grønnere hænger ikke kun sammen med at få din strøm fra vindenergi eller lignende. Der er mange små ting, som vi alle kan gøre for at gøre mindre skade på miljøet.

Mange grønne muligheder

Som sagt er der mange måder at tænke grønt på. Tag f.eks. at du skal købe en nye kopimaskine til din virksomhed. Der er flere aspekter der kan gøre indkøbet af kopimaskinen så grønt som muligt. Bare selve udskiftningen fra en gammel model, til en ny model kan gøre en forskel alene. Ofte har de gamle modeller et langt højere strømforbrug end de nye modeller. De gamle kopimaskine modeller benytter også ofte gammel teknologi mht. blækket. Det betyder at de bruger mere blæk pr. print, end en ny model ville have brugt på tilsvarende print. Så er der også selve blækpatronerne, her er der forskel på hvor dårlige for miljøet de enkelte mærker er. Derudover er det bedre for miljøet og pengepungen, hvis du genbruger dine brugte blækpatroner. De fleste forhandlere sælger ikke bare blækpatronerne, de genopfylder dem også.

Når du har købt en ny kopimaskine, skal du også skille dig af med den gamle. Det skal gøres på en forsvarlig måde. Den skal gerne afleveres på genbrugsstationen.

En anden yderst relevant måde at tænke grønnere på, kunne også være at etablere en papirløst arbejdsplads. Opbevarer du alle de dokumenter i et online system, kan du i det hele taget undgå at printe, og på den måde skåne miljøet. Det vil betyder mindre brug af både papir og blæk.

Prøv Ekspertvalg.dk

Skal du købe en ny kopimaskine, så træf en oplyst beslutning. Ekspertvalg.dk kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige kopimaskine til dine specifikke behov. Hvor mange kopier skal kopimaskine bruges til dagligt, skal det være sort/hvid eller farve, eller lignende detaljer, spiller alle en rolle når du skal vælge den bedste kopimaskine til dine behov.

Hvis du vælger at prioritere at det skal være en grøn løsning, kan virksomheden også hjælpe med det. Det skal blot angives som en prioritet, og virksomheden vil gøre sit bedste for at leve og til dine kriterier.

 

Søg
Facebook
Google+