Produceringen af papir er med til at fælde store mængder skove rundt om i hele verden. Det har i mange år været et stort problem, men med digitalismen er der lys forude på dette punkt.

Digitalismen har både fordele og ulemper

Teknologiens udvikling fører både gode og dårlige ting med sig med hensyn til grøn energi. Med den nye teknologi har vi både fået mulighed for at producere grønnere biler i form af elbiler, samt at minimere forbruget af papir i form af de mange informationer som nu er tilgængelige online.

Det mindre gode ved teknologiens udvikling når man kigger på grøn energi, er mængden af elektronikaffald, som øges for hver gang der produceres nye elektroniske produkter. Problemet med dette er, at for det første forurener elektronisk affald pokkers meget, og for det andet ved vi efterhånden ikke ved hvor vi skal gøre af alt det elektroniske affald. Med den stigende udvikling og producering af elektroniske produkter, skal der findes på en særdeles god og effektiv løsning, hvis elektronikken ikke skal være med til at ødelægge enorme mængder af naturen.

Når nu snakken faldt på papir i starten af dette indlæg, så er digitalismen godt i gang med at overtage papirformatet.

Digital post udrydder papir

Med hjælp fra den digitale udvikling, er det nu muligt at sende breve og modtage post elektronisk. Det er en voldsom stor mængde papir der spares ved brug af denne metode.

slipper for at modtage for eksempel 20 siders dokumenter fra banker og lignende, som man alligevel ikke læser igennem, men derimod blot smider ud. Det er et utroligt spild af papir.

Med den digitale post bliver der virkelig sparet på papiret.

Et andet sted, hvor den digitale information har vundet på grøn energi er ved online oversættelsesbureauer, heriblandt LingoBob.

LingoBob – et grønt oversættelsesbureau

LingoBob er et online oversættelsesbureau, som med avanceret software formår at oversætte dokumenter uden brug af fysisk papir. Har man en tekst som skal oversættes, uploader man blot dokumentet via lingobob.dk, hvorefter dokumentet føres videre til professionelle oversættere. Når teksten er oversat, sendes det retur digitalt.

Ved at få oversættelsen gjort online, mindskes forbruget af papir, i forhold til at man ikke skal forbi et kontor og aflevere et fysisk tekstdokument.

Søg
Facebook
Google+