Føler du også, at vi i dagens Danmark bliver bombarderet med nyheder, information og kommunikation, og at det i det hele taget er for meget? Så er det en god idé, at sortere i hvilke nyheder og budskaber du modtager! Det kan du for eksempel gøre ved at abonnere på et fagblad eller et fagmagasin!

Ved at abonnere på et fagblad eller fagmagasin, kan du skære alle, for dig, unødvendige nyheder væk og koncentrere dig om ting, der interesserer netop dig. Det kan være at du arbejder inden for kommunikationsfaget, og ikke gider have finansnyheder, eller du arbejder med håndværk, og ikke gider høre noget om skolesektoren. Ved at læse noget, der kun skrives til dit fag, kan du udelukke alle de andre fag fra din bevidsthedssfære.

Gå på opdagelse på abonnementtilbud.dk

På abonnementtilbud.dk kan du få tilbud på seks forskellige fagblade og fagmagasiner:

  • Jern og Maskinindustrien
  • Licitationen
  • MesterTidende
  • Motor-magasinet
  • NyhedsInformation
  • Transportmagasinet

De nævnte fagblade og fagmagasiner leverer relevante nyheder og information inden for hver deres fag, hvilket er en fordel for dig, både som samfundsborger og som virksomhed. Fagbladene informerer dig om nyheder inden for bygge- og anlægssektoren, autobranchen, social- og sundhedssektoren, transportbranchen, industriproduktion og entreprenør- og håndværkerindustrien. Du får altså mulighed for helt at fordybe dig i ét emne, i ét fag! Og så kan du både fordybe dig i en fysisk avis, og i en online avis på din pc, tablet eller mobil.

Bladene kommer 11-52 gange om året, alt efter hvilket fagblad der er tale om, men du har hele tiden adgang til dine faglige nyheder online.

Bladene skrives af ligemænd

De forskellige fagblade og fagmagasiner skrives af professionelle journalister i tæt samarbejde med fagfolk og politikere, hvor det fælles mål er, at levere spændende og saglige nyhedsartikler. De forskellige fagblades seriøse indhold og faktualitet gør, at du kan holde dig opdateret og være på forkant med din branche hele tiden.

Udover at få en verden af nyheder leveret i form af et fagblad, samler hvert enkelt blad de seneste relevante udbud og licitationer, indenfor netop din branche. Disse udbud og licitationer samles på hvert fagblads egen hjemmeside, hvorfra du kan afgive tilbud på de udbud og licitationer, som du finder interessante. Du får altså ikke bare adgang til nyheder, du får også mulighed for at handle og gøre gode forretninger.

Søg
Facebook
Google+